(5) een poging hoger in de zoekmachines te komen.

Mijn vrouw is niet zo'n grote fan van Shakira naked. De nieuwste geavanceerde technologie - zelfs zo geavanceerd dat het formaat van haar borsten er niet toe doet - kan er niet in slagen ook maar het kleinste sprankje van een artistieke prestatie te suggereren. Nu heb ik weinig tegen "big breasted ladies" maar mijn goede vriend Andries, inmiddels wel bekend bij de lezers van ZNQ Development, heeft daar een iets andere mening over.

De achtbaan, de door Andries gebruikte metafoor van de menselijke psyche, zou zo uit diverse gameboy screenshots weggelopen kunnen zijn. Als er zonden vallen, en de mens voor eeuwig verdoemd is, kan noch Pamela Anderson, noch Britney Spears naked, haar van God gegeven attributen verloochenen om aldus te ontsnappen aan een lot gelijk de Amerikanen trof bij Ground Zero op die verschrikkelijke 9/11 (nine-eleven, elf september).

Als wij ervan uitgaan dat Gods invloedssfeer zich tot in den eeuwigheid oneindig ver uitstrekt kunnen we zeggen dat Star Wars zich te weinig bezighoud met de natuurlijke theocratische invloed op de maatschappij. In de senaat, waar de verschrikkelijke Trade-Federation als een mislukte Yao Ming praat, zouden zowel Christina Aguilera naked als Brooke Burke Nude goed op hun plaats zijn. Christina en Brooke leveren vast een mooier plaatje op dan die grijze kletsende brij die George Lucas nu toegepast heeft.

Echter wij Nederlanders, met onze Harry Potter premier, onze Harry Potter politiek en ons Harry Potter voetbal - de World Cup zit er niet in - kunnen ons daar beter niet aan spiegelen. Op het moment dat wij mensen van het kaliber van Prince, Michael Jackson, Anna Kournikova naked, Pokemon of Saddam Hussein kunnen aantrekken om hun plaats op het pluche te bezetten vinden wij wel iets anders kleinzieligs om ons druk over te maken. Slechts de heer van der Vlies heeft dat begrepen: een keurig grijs pak en het woord Gods is Heilig.

Kazaa is ook heel geschikt voor het belijden van het enige ware geloof. Ik heb een mooie gratis PDF-versie van de Schrift gedownload. Zo'n free download met Kazaa brengt je echt een stap dichter bij de hemel. Niets over SARS (ziekte), iraq (irak) of marijuana (weed). Slechts onopgesmukte devotie die de ultieme verlichting benadert.

Gebruik Kazaa dus niet om afbeeldingen van Laci Peterson Nude of Paula Abdul naked te vinden, nee, download de gratis MP3tjes waarin Andries voorleest uit zijn eigen geheiligde werk. Er is niets mis met Paula Abdul Nude, maar mijn goede vriend is natuurlijk beter.

Meer ketterij is te vinden in the Lord of the Rings en the Matrix Reloaded. Verboden magie en in twijfel trekking van de Goddelijke Orde zijn schering en inslag. Dan kun je nog beter Las Ketchup downloaden. Ook zwarte artiesten zoals Stevie Wonder, Whitney Houston naked, Janet Jackson naked, Aretha Franklin naked, Barry White, the Jackson 5, Lionel Richie en Ray Charles zijn uit den boze, aldus Andries Knevel naked, ze kunnen in elk geval géén lid worden van het decentrale internetkoor.

Met mijn pink geef ik aan dat niet de kleur pink bedoeld wordt. De pink dienend om basketballen subtiel te bedienen (zie de National Basketball Association, NBA) is ook essentieel voor de vroomst biddende gebaren. Zelfs in India en Japan - waar nu de SARS-dreiging voor een opleving in godvruchtigheid zorgt - zijn Tina Turner, Diana Ross en Marvin Gaye zwaar verboden. Niet primair vanwege hun huidskleur maar vanwege de teksten die de verleidingen verlekkerend uitstallen, zodat de mensen weggeleid worden van het juiste pad.

Yu-Gi-Oh en Feng-Shui zijn ook verboden, net als Harry Potters occulte digressies. The Temptations, de naam zegt het al, eveneens. Aan James Brown (die naam zegt alles al), Luther Vandross, Donna Summer en Al Green heeft mijn goede vriend ook een broertje dood. Etta James daarentegen heeft Zijn goedkeuring, met haar vrome teksten en muziek geschikt voor de hele familie: download daar maar wat MP3-tjes van.

Lees dus de Schrift, en de columns van mijn goede vriend Andries om op het rechte pad te blijven. Als rechtgeaarde futuroloog meld ik daarbij dat als de dag des oordeels komt, God uw MP3-collectie kent! Een enkele reis naar de Hel wacht hem die niet goed door de Goddelijke Audit komt. Geen achtbaan zal voldoende metafoor zijn voor de ervaring die U dan wacht.

Lees ook Het Verlossingsplan in een boekrol, een column van Andries Knevel.